Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Леді Гага радіє новому цуценяті після важкого випробування 2021 року

Факти

Богдана СВІТЕНКО
23 серпня 19:30
135
Джерело: Газета "Життєві історії"

Леді Гага та її новий домашній улюбленець

Леді Гага радіє новому цуценяті після важкого випробування 2021 року
Леді Гага тішить фанів

Життєві історії

 

В американської співачки Леді Гаги з’явилось нове цуценя. Це трапилося через три роки після приголомшливого інциденту, в якому друга Гаги Раяна Фішера, який гуляв із трьома собаками зірки, підстрелили, а двох її домашніх улюбленців викрали.

 

 

38-річна співачка поділилася радісною новиною в TikTok, опублікувавши відео, на якому вона обіймає свого нового французького бульдога. Леді Гага поки не розголошує ні клички, ні статі свого новоспеченого улюбленця.

 

 

Ситуація з нападом трапилась 2021 року. Один зі злочинців вистрілив у Фішера чотири рази. Хлопець ледь не помер та провів декілька тижнів у лікарні. Гага покрила всі медичні витрати Раяна і запропонувала 500 000 доларів тому, хто зможе повернути її викрадених тварин. Суддя в кінцевому підсумку постановив, що Гага не повинна виплачувати винагороду, оскільки жінка, яка повернула їй собак, була співучасницею злочину. Стверджують, викрадачі знали, що собаки були рідкісною і бажаною породою, але не знали, що вони належать Газі. Чоловіка, який підстрелив Фішера, засудили до 21 року ув’язнення.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter