Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кулінарні рецепти: Гострі крильця «Баффало»

Кулінарні рецепти

03 липня
243

Кулінарія

Кулінарні рецепти: Гострі крильця «Баффало»

Смачні рецепти онлайн газети "Дуже смачно!"

 

Інгредієнти:

 

15 курячих крилець, столова ложка олії, 50 мл + столова ложка соусу чилі, 60 г масла, склянка борошна, столова ложка 5-відсоткового оцту, 0,5 ч. л. вустерширського соусу, 0,5 ч. л. каєннського перцю, 0,5 ч. л. часникового порошку, декілька крапель табаско.

 


Приготування.

 

Кожне крило розрізати натроє, найменшу частину відкласти (її можна використати для бульйону). Крильця промити, обсушити, скласти у велику миску, посолити, поперчити, додати по столовій ложці олії та соусу чилі. Перемішати. У великий поліетиленовий пакет всипати склянку борошна. Покласти туди крильця, пакет зав’язати і ретельно потрясти. Усі крильця мають бути покриті тонким шаром борошна, щоб не залишалося вологих місць. Викласти крильця на змащене олією деко і поставити в розігріту до 180-ти градусів духовку, запікати 30 хвилин. Перекинути крильця на інший бік і запікати ще 30 хвилин. 
У невелику каструльку влити 50 мл соусу чилі, оцет, вустерширський соус, додати масло, каєнський перець, часниковий порошок, за бажання декілька крапель табаско. Суміш поставити на вогонь і довести до кипіння. Запечені крильця перекласти у велику миску, полити соусом і акуратно перемішати. Перекласти на деко і прогріти в духовці ще впродовж пֹ’яти хвилин.

Смачного!

Автор: Ірина Попадюк

Газета "Дуже смачно!"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter