Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Крістен Стюарт показала вишуканий стиль на шоу Стівена Колберта

Люди

Назар КОЛОДІЙ
12 березня 10:52
1085
Джерело: Газета "Життєві історії"

Зіркова актриса

Крістен Стюарт показала вишуканий стиль на шоу Стівена Колберта

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

 

Крістен Стюарт продемонструвала феноменальну фігуру в одному зі своїх найсексуальніших образів на сьогоднішній день, готуючись до знімань епізоду шоу Стівена Колберта в Нью-Йорку.

 

Актриса прогулялася тротуаром у чорних туфлях на шпильці та в напівпрозорих колготках. Свій ефектний ансамбль вона доповнила парою чорних сонцезахисних окулярів, сумочкою Chanel і темними пасмами волосся.

 

На тілі Стюарт красувались декілька її татуювань, зокрема логотип 7-Eleven на лівому лікті, чорний прямокутник з оком у центрі та лампочка, як райдужна оболонка на її правому передпліччі, а також крихітні кубики доміно на зап’ясті.

 

33-річна актриса прибула до театру Еда Саллівана, де відбувалося знімання вечірнього шоу. Вона розповіла про свій останній фільм «Любов, брехня та кровопролиття». Стюарт сяяла від радості, коли розповідала про фільм. 

 

 

Однією з тем, які обговорювали на шоу, була її сексуальна обкладинка Rolling Stone. Вона зумовила суперечку в інтернеті, оскільки Крістен була у специфічному одязі з ременем. Вона також опустила одну руку під білизну. Актриса поділилася своїми думками про те, чому деякі люди так сильно відреагували на цю обкладинку. Стюарт звернулася до своїх ненависників і запропонувала їм сильний меседж: «Іти до...».

 

Нещодавно медіа оприлюднили інформацію щодо її планів одруження з нареченою Ділан Маєр.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Крістен і Ділан

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter