Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кріс Пратт показав свою підкачану фігуру та подякував дружині за підтримку

Факти

Євген ЛЮДКЕВИЧ
11 січня 16:49
313
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Зірка "Вартові Галактики" вдосконалює своє тіло тренуваннями

Кріс Пратт показав свою підкачану фігуру та подякував дружині за підтримку

ЗІРКИ

 

Кріс Пратт — 44-річний американський актор, опублікував фотографію, на якій продемонстрував свої неймовірні результати тренувань, яких він досягнув за десять днів, починаючи з Нового року. Про це повідомляє видання Daily Mail.


Окрім того, що поділився фотографією без сорочки після тренування, актор також розкрив свій секрет, як йому вдається продовжувати — це дружина, яка його завжди підтримує.


Знаменитість поділився відео зі своєю другою половинкою, Кетрін Шварценеґґер, коли вони перебували в Лос-Анджелесі у вихідні, на якому він говорить у спортзалі про її заохочення і ділиться власною мотивацією.


"Добре, день десять зроблено. Коли я сказав, що вчора встану раніше за дітей, так і зробив. І сьогодні я знову встав раніше, ніж діти", — сказав Кріс.

 


Також у спортзалі він доповнив, що вдячний за те, що дружина "штовхнула" його під ребра, щоб заохотити не відставати від новорічної обіцянки.


"Я не віддав належного Кетрін за те, що штовхнула мене під ребра, коли я намагався знову заснути. Вона робила це вчора і сьогодні. Я поставив будильник, а потім, знаєте, зробив, як завжди: я просто полежу тут із заплющеними очима", — зазначив Пратт.


Нагадаємо, днями Кріс опублікував світлину, на якій показав, як його троє дітей, син та дві доньки, сидять за сніданком.

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter