Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кріс Дженнер мріє про ще одну дитину

Факти

Богдана СВІТЕНКО
14 червня 22:33
196
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кріс Дженнер і материнство

Кріс Дженнер мріє про ще одну дитину

Життєві історії

 

Американська зірка Кріс Дженнер розповіла про свої почуття щодо материнства. Своїми думками 68-річна Кріс поділилась в останньому випуску реаліті-шоу «Життя Кардашьянів».

 

Кріс, яка вже є мамою шістьох дітей, висловила свою ідею народити ще одну дитину. Вона розмовляла зі своєю донькою Хлої Кардашьян, Малікою Хакк та Скоттом Дісіком.

 

 

Під час розмови Маліка зізналася, що хоче ще одну дитину. Згодом Кріс Дженнер сказала: «Я знаю, як це - хотіти мати рідного брата для своєї дитини, тому що я завжди мала це почуття глибоко в серці та душі… і тому зараз я маю шестеро дітей». 

 

Також Хлої зазначила, що її мама Кріс відчайдушно чекала на народження Кендалл та Кайлі, а також що у неї було декілька викиднів. «Я розумію бажання Маліки народити ще одну дитину і мати брата для свого сина, який є моїм хрещеником, тому я його шалено люблю. Я думаю, що б вона не вирішила, це буде правильним рішенням», - додала Кріс Дженнер.

 

Кріс народила свою останню дитину, а саме Кайлі Дженнер, у 41 рік. Також у цьому випуску реаліті-шоу жінка додала: «Я зараз була б вагітна, якби могла. Я просто не можу». На таке висловлювання своєї мами Хлої сказала: «Ти знаєш, що можеш».

 

Кріс Дженнер була одружена двічі. Вперше з Робертом Кардашьяном, з яким вони мають чотирьох спільних дітей. А вдруге з Брюсом Дженнером (тепер Кейтлін Дженнер).  Від цього шлюбу в Кріс з’явилося ще двоє дітей.  На цей час зірка перебуває у стосунках з Корі Гемблом, які тривають уже майже десять років.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter