Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Кортні Кардашьян розповіла про четверту дитину і фотосесії

Люди

06 травня
147

Кортні Кардашьян на зніманнях

Кортні Кардашьян розповіла про четверту дитину і фотосесії

ЗІРКИ STORRISS

 

Американська знаменитість Кортні Кардашьян зізналась, що почувалася неготовою до фотосесії в обтислій сукні. Фотосесія відбулась через три місяці після того, як Кортні народила свою четверту дитину – сина Роккі.

 

 

Про невпевненість 45-річна зірка розповіла у своїх соцмережах. Вона написала: «Минуло три місяці після пологів, і я не відчувала себе цілком готовою до таких масштабних зйомок, де цілий день на мене дивиться багато-багато людей». Також жінка додала, що, попри те, що її маленький син увесь день був разом із нею на знімальному майданчику, вона не почувалася комфортно на 100%. «Останнім часом я стараюся змінити свій світогляд і думаю про позитив! Я така вдячна, що можу взяти свою дитину з собою на роботу», додала Кортні.

 

Окрім новонародженого сина Роккі, батьком якого є американський музикант Тревіс Баркер, у Кортні є ще троє дітей від її колишнього хлопця Скотта Дісіка, а саме: 13-річний Мейсон, 11-річна Пенелопа та 8-річний Рейн.

 

Кортні та Тревіс два роки намагалися зачати дитину. Жінка навіть пробувала завагітніти завдяки ЕКЗ (екстракорпоральне запліднення). Також вже під час вагітності Кортні пережила операцію, через яку був великий ризик втратити дитину.

 

Кортні Кардашьян є старшою донькою відомої світської левиці Кріс Дженнер та адвоката Роберта Кардашьяна. Кортні стала популярно перш за все завдяки участі у реаліті-шоу «Родина Кардашьян».

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Богдана СВІТЕНКО

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter