Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Кім Кардаш'ян звинуватили в поширенні неправдивої інформації

Факти

28 березня
387

Репутація під прицілом

Кім Кардаш'ян звинуватили в поширенні неправдивої інформації

 

 

Кім Кардаш'ян рекламувала меблі, які нібито виготовив відомий художник і дизайнер Дональд Джадда. Проте меблі були підробкою. Фонд Джадда подав до суду на Кардаш'ян. Її звинуватили в завданні шкоди репутації митця.


Фонд Джадда, некомерційна організація, яка вшановує пам’ять американського художника, відомого своїми скульптурами та мінімалістичним дизайном, стверджує, що 43-річна зірка реаліті-шоу ввела в оману людей. Кім нібито похвалилася у своєму відео оригінальним столом і стільцями, що їх виготовив Джадда 2022 року. Згадане відео відразу ж видалили після подання позову до суду.

 

 

Фонд стверджує, що Кардаш'ян отримала меблі від компанії під назвою Clements Design, яку також називають відповідачем у позові. Незрозуміло, чи знала Кардаш'ян, що меблі не були оригінальними. «Ці столи Дональда Джадда справді дивовижні та повністю поєднуються зі сидіннями, і вони такі легкі, що до нас постійно приходить чимало людей», стверджує представник фонду. Через розголос відео Кардаш'ян «репутація та спадщина Джадда були заплямовані», стверджує представник. 


«Фонд Джадда категорично забороняє клієнтам використовувати придбані меблі Дональда Джадда з маркетинговою і рекламною метою». Представник фонду сказав: «У серпні 2022 року пані Кардаш'ян опублікувала відео, яке набрало 3,7 мільйона переглядів на особистому YouTube-каналі зірки. Проте у відео було показано підробку». 


«Після поширення відео в ютюбі 15 серпня 2022 року Judd Foundation сконтактував із представниками пані Кардаш'ян, які підтвердили, що стіл і стільці справді не були оригінальними. «Clements Design свідомо виготовляв і продавав підроблені меблі. Спроба Фонду Джадда владнати цю проблему поза судом зустрілася із затримками та виправданнями з боку пані Кардаш'ян і «Клементс Дизайн».


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter