Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Кім Кардаш'ян відвідала баскетбольний матч свого сина

Факти

16 березня
290

Вечірка колишнього чоловіка

Кім Кардаш'ян відвідала баскетбольний матч свого сина

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Кім Кардаш'ян привезла доньок у Чикаго, щоб підтримати свого восьмирічного сина на баскетбольному матчі. Кім вийшла зі спортзалу з шестирічною донькою, яка теж уболівала за свого старшого брата. Під час прогулянки не було видно старшої з чотирьох доньок Кім десятирічної Норт і молодшого чотирирічного сина Псалма.

 

Кім мала модний вигляд у чорній футбольній формі команди, яку вона підтримує. Кім доповнила чорну бейсболку темними окулярами паризького модного бренду в тон. Також поєднала свій образ із мішкуватими штанами з кількома кишенями карго. 

 

 

Нещодавно Кім відвідала вечірку Vultures Listening свого колишнього чоловіка Каньє Веста і його теперішньої дружини Б'янки Цензорі. 29-річна Кім і Б'янка стояли поруч і спілкувалися під час вечірки з прослуховуванням 46-річного репера. Уперше вони були на фото разом. Хоча незрозуміло, чи пішла зірка на вечерю з Каньє і Б’янкою, Кім поділилася лише кількома знімками та відео смачних обідніх страв.

 

Раніше Кардаш'ян написала, що схудла на 16 фунтів, щоб одягнути культову сукню Мерилін Монро для Met Gala. Вона насолоджувалася сирним хлібом і морозивом у ресторані в Сан-Франциско. Задля цього жінка відмовилась від вуглеводів і цукру. 

 

Кім і Каньє перебували у шлюбі від 2014 року, поки вони не розлучилися 2021 року.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter