Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кім Кардашян зніматиметься у драматичному серіалі про жінок-адвокаток

Факти

Назар КОЛОДІЙ
11 серпня 10:17
174
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кім Кардашян у новому амплуа

Кім Кардашян зніматиметься у драматичному серіалі про жінок-адвокаток
Зірка Кардашян гратиме по-чесному в новому серіалі

Життєві історії

 

 

Райан Мерфі, американський сценарист, продюсер і режисер потрапив під обстріл шанувальників після того, як оголосив деяких акторів свого нового серіалу.


Мерфі, який стоїть за такими фільмами, як "Поза", "Голлівуд", "Ретчед", "Дамер" та "Американська історія жахів", нещодавно оголосив, що в роботі нова юридична драма. Але соціальні мережі обурило те, що Кім Кардашян, яка зіграла коротку (і дуже моторошну, як стверджують соціальні мережі) епізодичну роль в "Американській історії жахів", опинилася серед зіркового акторського складу.

Райан Мерфі

 

Згідно з повідомленнями, юридична драма називатиметься "Все по-чесному" і розповідатиме про жіночу юридичну фірму. Здається, що акторський склад буде приголомшливим: Гленн Клоуз, Сара Полсон, Нікі Неш, Тейана Тейлор і Наомі Воттс усі вони, як повідомляють, з'являться в шоу.

Ходять чутки, що 43-річна колишня засновниця Skims також з'явиться в шоу, і її кастинг зумовив величезний ажіотаж у соціальних мережах.


"Кім Кардашян знімається в серіалі про адвокатів після того, як їй не вдалося стати ним у реальному житті", пожартував один користувач на X. "Кім пішла на юридичний факультет, щоб грати роль адвоката і поганої актриси. Дивно", підтримав другий, а кілька інших також поставили під сумнів її акторські здібності.


"Не можу дочекатися, щоб прикинутися, що Кім чудова акторка", пожартував третій користувач X, на що четвертий відповів: "Той факт, що КК знімається в ЧОМУСЬ поруч з Гленн Клоуз, уособлює те, що не так із цією епохою. Це кінець. Світ офіційно з'їхав з глузду". Інший додав: "Кім краще швидко найняти тренера з акторської майстерності, тому що їй буде дуже соромно".


"Одна з цих речей не схожа на інші", прокоментував іще один, маючи на увазі решту зіркового акторського складу. "Чому Кім тут?" запитав ще один збентежений користувач X. "Я вже втомився від того, що Кім у них знімається", написав інший, а ще хтось додав: "Якщо там буде Кардашян, я цього не дивитиусь".


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter