Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кім Кардаш’ян оприлюднила в соцмережах своє дороге вбрання

Факти

Богдана СВІТЕНКО
02 серпня 10:00
323
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кім Кардаш’ян підкорила Індію

Кім Кардаш’ян оприлюднила в соцмережах своє дороге вбрання

Життєві історії

 

Зірка Кім Кардаш’ян поділилася в інстаграмі гламурними знімками зі своєї нещодавньої поїздки до Індії. 43-річна зірка була в Мумбаї (Індія) разом із 40-річною сестрою Хлої. Вони відвідали весілля Ананта Амбані, який є сином найбагатшої людини Індії Мукеша Амбані, та Радхіки Анант. Загальна вартість цього свята становить 600 мільйонів доларів.

 

 

На оприлюднених фотографіях Кім одягнена в синьо-золоту корсетну сукню зі сміливим розрізом до стегна. А на її шиї висіло діамантове намисто на 170 каратів.

 

 

Окрім цього вбрання, Кім Кардаш’ян іще декілька разів змінювала свій одяг.  Зокрема, вона двічі з’явилася на весіллі у червоному образі. За це згодом отримала шквал негативних коментарів. Користувачі соцмереж почали стверджувати, що Кім не повинна була одягати червоний одяг, адже тим самим вона хотіла затьмарити наречену та привернути до себе більше уваги. «В Індії не заведено одягати червоне на весілля. Це для нареченої», написав один із коментаторів.

 

Хоча шанувальники розкритикували жінку, виявилося, що подружжя Амбані не засмутилося цим випадком, оскільки Кім насолоджувалася дружнім спілкуванням із нареченим та їхньою сім’єю.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter