Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кілліан Мерфі здобув "Золотий глобус" за найкращу чоловічу роль в "Оппенгеймері"

Люди

Євген ЛЮДКЕВИЧ
08 січня 10:15
482
Джерело: Газета "Життя. Історії"

За премію боролись Бредлі Купер, Леонардо Ді Капріо та інші

Кілліан Мерфі здобув "Золотий глобус" за найкращу чоловічу роль в "Оппенгеймері"

ЗІРКИ

 

Кілліан Мерфі — ірландський актор, переміг у номінації за найкращу чоловічу роль у байопіку "Оппенгеймер" та зі сцени подякував своїй дружині Івонн Макгіннесс і колегам. Про це повідомляє видання People.


Знаменитість випередив Бредлі Купера з фільмом "Маестро", Леонардо Ді Капріо з фільмом "Убивці квіткової повні", Колмана Домінго, який зіграв у "Растін", Баррі Кеогана зі "Солтберн".


Коли Мерфі вийшов на сцену, щоб прийняти свою нагороду, то запитав у аудиторії, чи є у нього на носі помада від його дружини Івонн Макгіннесс. 


"Перше запитання, чи весь мій ніс у помаді? Я планував залишити це, — жартома запитав Кілліан, тримаючи статуетку. — Я знав, що коли вперше вийшов на знімальний майданчик Кріса Нолана (режисер "Оппенгеймера", — STORRISS), це було інакше. Рівень або суворість відданості, абсолютна відсутність будь-яких варіантів розсаджування для акторів, я був у руках далекоглядного режисера і майстра".

 


Після того Мерфі подякував режисерові та іншим колегам за те, що він зміг досягнути таких результатів.


"Я хочу подякувати Крісу та Еммі за цілковиту віру в мене протягом 20 років. Одна з найпрекрасніших речей у акторстві — це те, що ти не можеш зробити це сам. І у нас неймовірний акторський ансамбль у цьому фільмі. Вони були магією, і деякі з них сьогодні тут: Емілі Блант, Роберт Дауні-молодший, Метт Деймон, Ґері Олдмен. Дякую, що тримали мене в цьому фільмі", — доповнив актор.

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter