Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кілліан Мерфі став першим ірландцем - володарем премії «Оскар»

Люди

Назар КОЛОДІЙ
11 березня 10:14
493
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Зірковий актор

Кілліан Мерфі став першим ірландцем - володарем премії «Оскар»

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

 

Кілліан Мерфі став першим народженим в Ірландії володарем «Оскара» за найкращу чоловічу роль на 96-й церемонії вручення премії «Оскар» у Лос-Анджелесі. Блокбастер «Оппенгеймер» отримав аж сім нагород.


До 47-річного актора, який родом із Корка, Ірландія, приєдналася його дружина Івонн Мак-Гінесс. Мерфі поділився ніжним поцілунком зі своєю дружиною і подякував їй за те, що вона була його «партнеркою в житті та мистецтві». Віддаючи належне тим, хто підтримував актора на його шляху, він сказав: «Івонн Мак-Гінесс, мій партнер у житті та мистецтві. Двоє моїх хлопчиків, Малакі та Аран, які сидять там. Я вас так люблю».


Пара вперше зустрілася в 1990-х роках і одружилася 2004 року. Вони дивилися одне одному в очі перед тим, як Кілліан вийшов на сцену, щоб отримати престижну нагороду за найкращу чоловічу роль, за роль Дж. Роберта Оппенгеймера.


Кілліан сказав, що він був «приголомшений» перемогою, додавши: «Я дуже пишаюся, що є ірландцем і тим, що стою сьогодні на сцені». Потім він підняв свій "Оскар" у повітря, і присутні привітали його бурхливими вигуками й оплесками.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter