Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Фільм "Оппенгеймер" здобув сім нагород "Оскара""

Люди

Назар КОЛОДІЙ
11 березня 10:01
197
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Переможці на сцені

Фільм "Оппенгеймер" здобув сім нагород "Оскара""

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

 

 

Фільм «Оппенгеймер» став абсолютним переможцем 96-ї щорічної телетрансляції вручення премії «Оскар», яка відбулась у театрі «Долбі» в Голлівуді.


Найвищу нагороду за найкращий фільм здобули Кілліан Мерфі, Роберт Дауні-молодший і Крістофер Нолан. Емма Стоун здобула перемогу за найкращу жіночу роль у фільмі «Бідолахи». Стоун здобула також перемогу в категорії «Актриса в головній ролі» за свою роботу у фільмі «Бідолашні створіння». 


Соціальні мережі рясніли повідомленнями про незручний кінець шоу, коли один прокоментував, що оголошення Пачіно переможців «не могло бути більш хаотичним і заплутаним».
Коли Емма виходила на сцену, вона дала зрозуміти, що з її сукнею щось не так, як вона швидко визнала це під час своєї емоційної промови. Вона сказала: «О. Моя сукня зіпсована. Я думаю, що це сталося під час I'm Just Ken. Я майже впевнена. Це справді... справді приголомшливо. Вибачте, я... добре, мій голос теж пропав…» - сказала зірка. 


Емма подякувала своїм колегам-номінантам, зокрема Саллі Філд, Мішель Єо, Шарліз Терон, Джесіці Ленг і Дженніфер Лоуренс.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter