Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кеті Бейтс не припиняє дивувати шанувальників своїм епічним схудненням

Люди

Степан СЕМКІВ
12 жовтня 12:53
116
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кеті Бейтс розповідала про свою дієту та фізичні вправи

Кеті Бейтс не припиняє дивувати шанувальників своїм епічним схудненням
Секрети схуднення відомої акторки

Життєві історії

 

 

76-річна оскароносна акторка розповіла про свою супернеймовірну втрату ваги в інтерв'ю Variety ще у вересні, а тепер дала ще більше інформації для People, позуючи для кількох фотографій, які дійсно демонструють її нову фігуру.


Актриса схудла на 100 фунтів, тож цілком зрозуміло, інтернет-користувачі подумати, що їй допомогли ін'єкції для схуднення, такі як Ozempic, Mounjaro та Wegovy. І хоча це не відповідало дійсності, вона зізналася, що «Оземпік» допоміг їй скинути останні 20 фунтів. 


Бейтс розповіла виданню People, що вона скинула 80 фунтів, змінивши свій раціон і займаючись спортом на що пішло шість-сім років. «Було багато розмов про те, що я змогла зробити це тільки завдяки Ozempic. Але я маю переконати людей, що це була важка праця, особливо під час пандемії», зізналася вона, додавши, що це була важка праця: «Дуже важко сказати, що з тебе досить».

 


Акторка розповіла журналу про деякі зміни в дієті та способі життя, які вона зробила за останні сім років, і яких, як ми припускаємо, вона все ще дотримується, щоб зберегти свою 100-фунтову втрату ваги. Бейтс пояснила, що їй довелося перевчити свій організм припиняти їсти, коли він ситий, і, звичайно, відмовитися від деяких дуже нездорових продуктів, які вона любить. Вона також розповіла, що перестала їсти після восьмої вечора.


«Раніше я харчувалась жахливо: гамбургери, кока-кола і піца», розповіла акторка «Титаніка» в інтерв'ю People, а потім зізналася, що іноді дозволяє собі щось смачненьке, наприклад, хотдог Pink's, який вона з'їла на зйомках «Метлока». Вона сказала: «Боже мій, я так давно не їла хотогів. Сьогодні я повертаюся на свій шлях».


Бейтс також докладно розповіла про деякі вправи, які їй подобаються, але повторила, що не бачить в особистих тренерах нічого привабливого, натомість любить займатися на самоті. «У мене вдома є бігова доріжка, і я могла б спробувати пілатес»,  сказала вона, додавши: «Люди завжди запитують: «Хіба тобі не потрібен тренер?». Ні, я справді не хочу. Я не хочу, щоб хтось стояв за моїм плечем. Просто для мене дуже важливо, щоб це тривало. Я не хочу зісковзнути».

 


Схуднення не лише допомогло їй впоратися з діабетом другого типу, а й покращило стан здоров'я акторки з іншими захворюваннями. 2012 року після подвійної мастектомії у зв'язку з діагнозом раку молочної залози у Бейтс діагностували лімфедему, і вона розповіла People, що більше не відчуває набряків після того, як скинула зайві кілограми.


Ще однією перевагою схуднення є змога працювати довше, що є необхідним під час знімання щотижневого телесеріалу. Говорячи про те, як це допомогло їй на знімальному майданчику «Метлока», Бейтс сказала: «Фізично я здатна активно працювати. Мені не потрібно сідати. Я можу стояти цілий день, ходити, рухатися, дихати і робити так багато речей, які раніше не могла».


Джерело: https://www.shefinds.com/

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter