Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Керрі Вашингтон на червоній доріжці NAACP Image Awards 2024

Люди

Богдана СВІТЕНКО
18 березня 09:58
131
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Вашингтон не отримала нагороди

Керрі Вашингтон на червоній доріжці NAACP Image Awards 2024

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Керрі Вашингтон вражала своєю зеленою сукнею з ефектним довгим шлейфом на зірковій церемонії NAACP Image Awards 2024 у Лос-Анджелесі. 47-річна зірка серіалу «Скандал» та фільмів «Останній король», «Фантастична четвірка» одна з перших з'явилася на червоній доріжці. На заході Керрі була в ролі ведучої, з якою блискавично впоралась, і в ролі номінантки.

 

 

Акторка обрала сукню з довгим шлейфом, що простягався на декілька метрів позаду. Вбрання мало глибоке декольте та поєднувало різноманітні відтінки зеленого та жовтого кольорів. Її чорне та пишне волосся було зібране в легкий пучок, виділяючи вишуканий вигляд. Доповнювали образ Вашингтон масивні прикраси, які блищали на її тілі. 


 
Керрі номінували на звання найкращої акторки в комедійному серіалі за роль Пейдж Олександр у стрічці Unprisoned, та через велику конкуренцію вона не змогла отримати нагороду. Попри це, жінка однаково залишається визнаною легендою у світі кіно та телебачення. Раніше Вашингтон чотири рази ставала власницею нагород  NAACP Image Awards.  


 
Джерело: https://www.dailymail.co.uk

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter