Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Кендалл Дженнер мала стильний вигляд на зірковому заході відомого бренду

Люди

24 квітня
455

Кендалл Дженнер любить розкішні автівки

Кендалл Дженнер мала стильний вигляд на зірковому заході відомого бренду

ШОУ-БІЗНЕС

 

 

Кендалл Дженнер мала стильний вигляд на зірковому заході, присвяченому святкуванню Mercedes-Benz G-Class 2025 року в Беверлі-Гіллз. 28-річна модель вийшла на червону доріжку в оливково-зеленому блейзері зі штанами в тон і коричневими туфлями з квадратним носком.

 

Темне волосся Кендалл було розпущене, і вона доповнила його вишуканими золотими сережками-кільцями. Модель створила рожевий рум’янець у поєднанні з глянцевими губами та м’яким коричневим димчатим айзом.

 

 

Кендалл є шанувальницею розкішних автомобілів. Її часто можна побачити в дорогих авто під час їзди Лос-Анджелесом. У неї Mercedes Benz G 500 Cabriolet за 200 000 доларів.

 

На вечірку завітали репер Совіті, легенда музики Даяна Росс, номінований на «Оскар» актор Бредлі Купер та багато інших знаменитостей.

 

Бредлі Купер усміхався. Він одягнув чорний блейзер із зеленими штанами в поєднанні з блискучими туфлями. 49-річний Маестро був без своєї дівчини-супермоделі Джіджі Хадід, якій у вівторок виповнилося 29 років. Натомість він підійшов до Беттіни Фетцер, яка є гламурною віцепрезиденткою з комунікацій і маркетингу Mercedes-Benz AG. Вони удвох позувати папараці. 

 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter