Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кейт Вінслет з’явилась на обкладинці відомого британського журналу

Факти

Назар КОЛОДІЙ
14 серпня 11:07
334
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кейт Вінслет розповіла про свій новий фільм

Кейт Вінслет з’явилась на обкладинці відомого британського журналу
Зріка "Титаніка" - продюсер нового фільму

Життєві історії

 

 

Нещодавно американська актриса Кейт Вінслет показала свою природну красу, позуючи топлес в океані для приголомшливої зйомки для британського Harper's Bazaar. Після публікації цих неретушованих фотографій шанувальники вихваляли 48-річну зірку "Титаніка" за її яскравий, сяючий і променистий колір обличчя.


Вінслет розповіла Harper's Bazaar UK про свій гучний фільм "Лі": "Там є місце, де Лі сидить на лавці в бікіні... І один з членів знімальної групи підійшов між дублями і сказав: "Можливо, ти захочеш сидіти рівніше". Щоб ви не бачили моїх валиків на животі? Ні в якому разі! Це було навмисно, розумієте?". Вінслет продовжила: "Чи не заперечує вона проти того, що на екрані має неідеальний вигляд? Якраз навпаки. Я пишаюся цим, тому що це моє життя на моєму обличчі, і це має значення. Мені б не спало на думку приховувати це". Цей момент стався під час зйомок її ролі Лі Міллер, культової моделі та фотографа часів Другої світової війни, для майбутнього байопіку.


Випускниця "Холідей" продовжила: "Я думаю, що люди знають краще, ніж сказати: "Можливо, ти хочеш щось зробити з цими зморшками?". Що не рік мені стає комфортніше в собі. Це дозволяє мені дозволити думкам інших випаровуватися".

 


Видання поділилося згаданим знімком Вінсельт топлес у дописі для своїх 1,6 мільйона підписників 7 серпня. Шанувальники перейшли до розділу коментарів, щоб поділитися своїми думками.
"Природна краса", написав один з них, а інший додав: "Ого, така приголомшлива". Ще один погодився з ним, прокоментувавши: "Потужна актриса й назавжди прекрасна".


Після важкої восьмирічної виробничої подорожі кінострічка нарешті побачила світ. У період нестабільного фінансування Вінслет, яка також виступала в ролі продюсера, особисто покривала зарплату всьому акторському складу і знімальній групі протягом двох тижнів.


Світова прем'єра фільму відбулася 9 вересня 2023 року на Міжнародному кінофестивалі в Торонто. У кінотеатральний прокат у Великій Британії фільм вийде 13 вересня 2024 року в кінотеатрі Sky Cinema.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter