Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кейт Мара та Джош Гартнетт відвідали святкову подію Netflix

Люди

Марія КАЛУШ
22 квітня 13:55
104
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кейт Мара та Джош Гартнетт разом на сцені

Кейт Мара та Джош Гартнетт відвідали святкову подію Netflix

Життєві історії

 

 

41-річна актриса Кейт Мара відвідала Black Mirror Beyond The Sea FYC у театрі TUDUM в Лос-Анджелесі. Свій образ у чорному актриса вона доповнила чорними туфлями на підборах і підтягнула талію тонким поясом. Темно-каштанове волосся Кейт зібрала у високий пучок і підкреслила свою природну красу повним макіяжем.


До неї долучився актор Джош Гартнетт на сцені під час заходу. 47-річний Джош був одягнений у білу сорочку, темно-синю сорочку з довгими рукавами поверх, оливкові штани та коричневі черевики.


Обоє акторів усміхалися й розповідали про свої знімання, відповідали на запитання учасників і журналістів медіа. Джош і Кейт знялися в епізоді «Поза морем» серіалу «Чорне дзеркало», який був третім епізодом серії. «Чорне дзеркало» — британський науково-фантастичний телесеріал-антологія. Режисер серіалу Чарлі Брукер.

 

 

Події серіалу розгортаються ретрофутуристичного 1969 року та розповідають про двох астронавтів, які можуть перенести свою свідомість на штучні копії своїх тіл на Землі. Багато критиків визнали його найкращим епізодом шостої серії.


Невдовзі Джоша Гартнетта можна буде побачити в містичному трилері «Пастка», режисером, сценаристом і співпродюсером якого є М. Найт Ш'ямалан. Вихід «Пастки» в США заплановано на 9 серпня студією Warner Bros. Pictures. У фільмі йдеться про серійного вбивцю на ім’я М’ясник. Він приєднується до своєї доньки на концерті попзірки Леді Рейвен. Він розуміє, що концерт — це пастка, яку поліція розставила, щоб упіймати його.


Кейт Мара зіграє головну роль у майбутньому трилері «Голландець», у якому також знімуться Андре Голланд, Зазі Бітц, Стівен Мак-Кінлі Гендерсон, Елдіс Годж і Лорен Е. Бенкс.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter