Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

"Люксембург, Люксембург" та "Клондайк" можна буде подивитись на Netflix

КІНО

18 травня
283

На стрімінговій платформі вийдуть іще дві стрічки від українських режисерів

"Люксембург, Люксембург" та "Клондайк" можна буде подивитись на Netflix

 "Люксембург, Люксембург" та "Клондайк" будуть доступні для перегляду на стрімінговому сервісі на початку літа 2023 року.

 

Відомо, що на платформі з 7 червня 2023 року глядачі зможуть дивитися українську драму "Клондайк" від режисерки Марини Ер Горбач. "Люксембург, Люксембург", режисером якого був Антоніо Лукіча, випустять 14 червня. 

 

Зазначимо, в центрі сюжету стрічки "Клондайк" постає життя сімейної пари під час війни. Головні ролі у фільмі виконали Оксана Черкащина і Сергій Шадрін. Відомо, що події у стрічці розгортаються на тлі трагедії, яка трапилася 17 липня 2014 року в селі Грабове Донецької області. "Люксембург, Люксембург" розповідає про братів-близнюків, які їдуть до Люксембурга, аби побачити свого хворого батька, який давно їх покинув. У комедії знялися учасники українського рок-гурту "Курган & Agregat" Аміл та Раміл Насірови. Раміл зіграв українського поліціянта Василя, а Аміл — водія маршрутки Миколу. 

 

Нагадаємо, навесні на Netflix також вийшов 12-серійний український серіал "Спіймати Кайдаша". До того ж на стрімінговій платформі доступні й інші стрічки українського виробництва. Зокрема, "Мої думки тихі", "Я працюю на кладовищі", "Носоріг", "Дике поле", "Поводир", "Захар Беркут", "Максим Оса", "Скажене весілля", "Слуга народу", "І будуть люди", "Я – Надія" та інші.

Автор: Софія ХОМИШИН

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter