Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кейт Мара та Джеймі Белл оберігають приватне життя з двома дітьми

Люди

Назар КОЛОДІЙ
22 червня 12:56
144
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Кейт Мара та її родина

Кейт Мара та Джеймі Белл оберігають приватне життя з двома дітьми

Життєві історії

 

 

Кейт Мара, відома акторка, вже понад 20 років перебуває в центрі уваги, але намагається тримати своїх дітей подалі від публічного життя. Вона одружена з Джеймі Беллом з 2017 року. Мара стала мачухою для його сина Джека від попереднього шлюбу з Еван Рейчел Вуд. 2019 року в них народилася спільна донька, а 2022-го - син.


За словами Мари, батьківство було для неї лише «позитивним». «Моє життя змінилося, коли я стала мачухою», — поділилася вона в інтерв’ю Rose & Ivy. «Коли у нас народилася донька, по-перше, здавалося, що вона завжди була з нами, не дуже змінилася від одного до двох. Ми просто отримали значно більше любові для всіх нас».


Після народження обох дітей Мара поділилася фотографіями ніжок своїх малюків в інстаграмі, але не розкрила їхніх імен.


Мара описує батьківство як "лише позитивний" досвід. Народження доньки стало для неї "найкращим", що траплялося у житті. «Це було вперше, коли я була вагітна, і ніколи не відчувала такого хвилювання та шоку від того, що я майже мама», — поділилася вона.

 

 

Перед народженням доньки Мара пережила викидень. Цей досвід вплинув на її наступну вагітність, спричинивши хвилювання та страх. Народження доньки відбулося шляхом екстреного кесаревого розтину через холестаз. Після операції Мара відчула певні ускладнення.


Далі Мара пояснила, що після кесаревого розтину вона відчула кілька післяопераційних симптомів, зокрема тремтіння та кровотечу. Крім того, вона не могла рухати руками, щоб тримати новонароджену.


«Мій чоловік приніс її до мене, і він ніби тримав її на моїх грудях», — сказала вона. «Це було дивовижно, але це було зовсім не те, що я собі уявляла. Я ледве могла тримати очі розплющеними, щоб дивитися на неї». Попри те, почути, як її донька видає свої перші звуки, було «цілком втішно», і, незважаючи на всі складнощі, вона «не зробила б нічого іншого».


«Ми дійсно зробили все, що в наших силах, щоб наша дитина вийшла на світ якомога спокійніше, природніше та легше», — додала зірка «Фантастичної четвірки».


Мара та Белл не розкривають імен своїх дітей. Подружжя прагне створити спокійне та щасливе життя для своїх дітей.


Джерело: https://people.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter