Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кейт Бланшетт вражає у подвійному джинсовому костюмі з поясом

Люди

Степан СЕМАК
11 серпня 11:50
142
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кейт Бланшетт розповіла про свій гонорар

Кейт Бланшетт вражає у подвійному джинсовому костюмі з поясом
Зіркова актриса мала стильний вигляд

Життєві історії

 

 

Акторка фільму "Мене там немає" з'явилася в ефірі програми "Доброго ранку, Америко" в розкішному ансамблі з колекції Brandon Maxwell's Resort 2025. На ній був джинсовий піджак із золотими ґудзиками та чотирма кишенями, а також розкльошені штани в тон. Щоб підкреслити образ, вона підперезала талію товстим ременем того ж бренду, демонструючи повернуту набік пряжку у вигляді серця, оздоблену золотом.


Бланшетт доповнила свій образ бордовими крокодилячими туфлями на гострих підборах і прозорими окулярами з чорною оправою, а її світле волосся було укладене в шикарну хвилясту зачіску.
Хоча її вбрання може нагадувати джинсовий одяг, насправді воно було виготовлене з оксамиту, щоб імітувати вигляд класичних синіх джинсів.

 


Під час престуру фільму "Прикордоння" 55-річна акторка також узяла участь у програмі Watch What Happens Live, в якій розповіла кілька цікавих фактів про свій гонорар за "Володаря перснів".
У популярній рубриці Plead the Fifth ведучий Енді Коен запитав її, який фільм приніс їй найбільшу зарплату. Коен розповів, що це, напевно, фільм про "Володаря перснів". Бланшетт відповіла: "Ви жартуєте?! Ні, мені нічого не заплатили за участь у цьому фільмі!".


Вона додала: "Я хотіла працювати з хлопцем, який зняв "Мозкоголового", маючи на увазі фільм про зомбі режисера "Володаря перснів" Пітера Джексона 1992 року. "Я маю на увазі, що здебільшого отримувала безкоштовні бутерброди, і я мала зберегти свої вуха це те, чим вони мене годували", дотепно зауважила акторка.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter