Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Каньє Вест і Б'янка Цензорі розвіяли чутки про їхнє розлучення

Факти

Степан ПАВЛІВ
13 жовтня 14:58
96
Джерело: Газета "Життєві історії"

Каньє Вест і його стосунки з дружиною

Каньє Вест і Б'янка Цензорі розвіяли чутки про їхнє розлучення
Скандальний репер не розлучається

Життєві історії

 

 

Під час нещодавнього шопінгу в Токіо, Японія, дует мав вигляд щасливих в однакових білих вбраннях. Уродженка Австралії одягла прозорий білий топ з довгими рукавами, що відкрив її підтягнутий прес. Сорочку вона поєднала зі штанами, які були розмиті від колін до самої підлоги.

 

Репер був простішим, обравши білу сорочку з довгими рукавами та штани в тон. Взутий він був у зручні білі кросівки та чорні сонцезахисні окуляри, щоб прикрити обличчя. 

 

 

Шанувальники були збентежені, коли побачили фотографії з їхньої прогулянки в Токіо, оскільки раніше повідомляли, що пара наближається до розлучення. Нещодавно джерело підтвердило Us Weekly, що батько чотирьох дітей і архітекторка «не розлучаються», а працюють над покращенням своїх стосунків. «Б'янка знала, на що вона йде, коли виходила заміж за Каньє, але з плином часу спосіб життя, який вона вела, позначився на ній», сказав інсайдер видання.

 

Інсайдер переконаний: «У них було багато розбіжностей через те, що Каньє покладав великі надії на неї і на шлюб. Нещодавно вона змінила свої погляди і сказала йому про це. Каньє не дуже добре це сприйняв, але вони працюють над цим. Зараз у них усе гаразд, і вони не планують розлучатися».

 

Вест і Цензорі одружилися в грудні 2022 року під час приватної церемонії в Беверлі-Гіллз.

 

Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter