Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт продали свій особняк у Беверлі-Гіллз

Факти

Назар КОЛОДІЙ
29 лютого 12:34
542
Джерело: Газета "Життєві історії"

Вигідний продаж

Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт продали свій особняк у Беверлі-Гіллз

ШОУ-БІЗ

 

 

 

Кайлі Дженнер та її колишній бойфренд Тревіс Скотт продали свій особняк у Беверлі-Гіллз за майже 18 мільйонів доларів. Про це повідомляє TMZ.


26-річна засновниця Kylie Cosmetics і 31-річний репер придбали будинок площею 9000 квадратних футів за 13,45 мільйона доларів 2018 року, після народження їхньої дочки Стормі.

 

За три місяці до розлучення, в січні 2023 року, вони виставили нерухомість на ринок продажу за 21,9 мільйона доларів. Проте в березні вирішили знизити ціну до 19,99 мільйона доларів.


Приголомшлива оселя Кайлі та Тревіса в Беверлі-Гіллз може похвалитися десятьма ванними кімнатами та неймовірною головною спальнею площею 2300 квадратних футів. Тут також є мальовничий басейн, кінотеатр, більярдна, тренажерний зал і масажний кабінет.


Кайлі та Тревіс зустрічалися від 2017 року, в них двоє дітей: шестирічна Стормі та дворічна Ейр. Кайлі зараз зустрічається з 28-річним Тімоті Шаламе, номінантом на премію «Оскар». Їхній роман зав’язався на початку 2023 року, але оприлюднили його лише у вересні.


Джерело:  https://www.dailymail.co.uk/

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter