Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Кайлі Дженнер приголомшила прихильників новим бірюзовим кольором волосся

Люди

Степан СЕМКІВ
13 вересня 12:02
296
Джерело: Газета "Життєві історії"

Кайлі Дженнер повертається у минуле

Кайлі Дженнер приголомшила прихильників новим бірюзовим кольором волосся
Новий образ зірки

Життєві історії

 

 

Минулого тижня 27-річна магнатка Kylie Cosmetics Кайлі Дженнер з'явилася в Суші-парку в Лос-Анджелесі, продемонструвавши синю зачіску. Зірка сімейства Кардашян обрала мінімалістичний образ, надівши камуфляжний капелюх, білу майку та темні штани, коли вийшла з ресторану сама.


Мати двох дітей (шестирічної доньки Стормі та дворічного сина Ейра з колишнім чоловіком Тревісом Скоттом) пізніше дозволила своїм шанувальникам ближче ознайомитися з її свіжим образом, опублікувавши в інстаграмі пост.

 


Нинішній перехід Дженнер до синього кольору дивує, особливо враховуючи її нещодавню перевагу темних відтінків, які більше підходять до її натурального кольору волосся.


Ця кардинальна зміна нагадує фазу «королеви Кайлі» 20142016 років. Це період, коли вона була відома тим, що часто експериментувала з яскравими кольорами волосся: рожевим, блакитним і зеленим.


Звісно, шанувальники не могли натішитися цим і попрямували до розділу коментарів до її посту, щоб поділитися своїми думками. «Ностальгія біжить по моїх венах», написав один з них, а інший додав: «Ми повернулися». Ще хтось зазначив: «Король Кайлі повернулася, частина 2?».

 


Після цього посту для своїх 396 мільйонів підписників Дженнер опублікувала ще кілька фотографій з бірюзовим кольором волосся, нібито показуючи, що це може бути не така вже й тимчасова зміна її зачіски.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter