Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Хлої Кардаш’ян розкрила секрет свого схуднення

Факти

08 травня
133

Хлої Кардаш’ян схудла

Хлої Кардаш’ян розкрила секрет свого схуднення

 

Американська бізнесвумен Хлої Кардаш’ян розповіла про те, як їй вдалося схуднути на 37 кг. Зірка втратила вагу після того, як розлучилась зі своїм чоловіком – Ламаром Одом. У Хлої та Ламара немає спільних дітей. Але у жінки є двоє спільних дітей із баскетболістом Трістаном Томпсоном: шестирічна Тру та дворічний Татум, який народився завдяки послугам сурогатного материнства.

 

 

Щоб зменшити свою вагу, Хлої почала щодня ходити в тренажерний зал і наполегливо займатися спортом. Також під час схуднення Хлої дуже переживала через те, що вона знову може набрати кілограми. Жінка зазначила, що потрібно відвести увагу й збалансованому харчуванню, адже вона вважає, що спорт та дієта – обов’язкові чинники, які допоможуть зменшити вагу. Але, за словами Хлої, це не означає, що потрібно повністю відмовитися від улюблених ласощів чи того, що приносить вам задоволення.

 

На подкасті SHE MD 39-річна Хлої сказала: «Коли я народила, то важила 92 кг. Я думала про те, як мені знову схуднути, адже мені знадобилося дуже багато часу, щоб зробити це вперше». Жінка додала, що велику частину свого життя вона страждала від зайвої ваги. Також Хлої зазначила, що під час свого першого схуднення їй довелося змінювати свій психологічний стан та переналаштовувати свій розум.

 

 

На цей момент вага Хлої становить 55 кг. Також жінка є найвищою із Кардаш’янів, адже її зріст 1,75 м.

 

Джерело; https://www.dailymail.co.uk

Автор: Богдана СВІТЕНКО

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter