Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гвінет Пелтроу відсвяткувала шосту річницю весілля з чоловіком

Люди

Степан СЕМКІВ
02 жовтня 18:44
216
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Гвінет Пелтроу на прем'єрі серіалу The PoliticianSplash

Гвінет Пелтроу відсвяткувала шосту річницю весілля з чоловіком
Чарівна світлина зіркової актриси

Життєві історії

 

 

Актриса Пелтроу опублікувала в інстаграмі інтимне фото, на якому вона цілується з чоловіком Бредом Фальчуком. На знімку, оприлюдненому в соціальній мережі 29 вересня, вона сидить на дошці для веслування і нахиляється, щоб поцілувати коханого.


52-річна оскароносна акторка була одягнена в розкішне чорне бікіні, яке демонструвало її неймовірні ноги, в той час як 53-річний сценарист і режисер був у білих плавках. Пост був просто підписаний «6», що нагадує про шість років, які пара прожила у шлюбі.

 


Пара одружилась 29 вересня 2018 року на інтимній церемонії в Гемптоні. Список гостей налічував лише 70 осіб, а згідно зі статтею на сайті Goop, на весіллі була «ідеальна погода, чудова вечеря, танцювальна вечірка на віки і сукня, яка не піддається опису».


В описі було додано: «За декілька годин, коли останній гість пішов додому, а останній келих шампанського був випитий, день закінчився так само, як і почався з красою, любов'ю і двома дуже щасливими людьми».


«Як романтично!» вигукнув один шанувальник у коментарях до посту нестаріючої акторки. «Просто парочка закоханих підлітків», підхопив другий, а третій захопився: «Приголомшливе фото. Я така щаслива, що ви змогли знайти справжнє кохання посеред зіркового божевілля. Це багато про вас говорить». «Бажаю вам кохання, здоров'я та розвитку на все життя», прокоментував ще один шанувальник, після чого додав два червоні смайлики-сердечка. 


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter