Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Гейлі Бібер із Джастіном Бібером вийшли на прогулянку в Лос-Анджелесі

Люди

Марія КАЛУШ
28 травня 11:08
376
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Гейлі Бібер і чоловік

Гейлі Бібер із Джастіном Бібером вийшли на прогулянку в Лос-Анджелесі

Життєві історії

 

 

Гейлі Бібер створила повсякденний зовнішній образ для вагітних, коли вийшла з чоловіком Джастіном Бібером у Лос-Анджелес вихідними.


27-річна модель і майбутня мама, яка кілька днів тому була в Токіо, одягла червоний светр із чорними смужками. Вона поєднала свій топ із низькими світлими джинсами з прямими штанинами. Наряд модниця доповнила білими шкарпетками та червоними лоферами. Очі Гейлі були прикриті вузькими чорними сонцезахисними окулярами овальної форми.


Вона блиснула усмішкою після обіду зі своїм чоловіком, за якого вийшла заміж 2018 року. Джастін одягнув широкі бежеві штани, великий чорний світшот на блискавці та сіру футболку з круглим вирізом.

 

 

На початку цього місяця пара оголосила про те, що вони очікують на дитину. Поділившись відеоматеріалами з нещодавнього відновлення обітниці на Гаваях, вони показали животик Гейлі, породивши захоплення шанувальників і друзів. Відтоді чудова завсідниця подіуму з гордістю демонструвала свій живіт у модних образах для вагітних. 


Нещодавно Гейлі розповіла, якої їжі їй найбільше хочеться в очікуванні первістка. Вона показала, що це «яєчний салат на вершині маринованого огірка з гострим соусом». І грайливо додала: «Ні, вам не дозволено судити!».


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter