Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Фонд Меттью Перрі допомагатиме людям боротись із залежностями

Люди

04 листопада
247

У США створили фонд імені Меттью Перрі

Фонд Меттью Перрі допомагатиме людям боротись із залежностями

ЗІРКИ

 

Меттью Перрі — американський актор, який помер минулого тижня у віці 54 років, хотів створити організацію, яка допомагала б людям із залежностями, але заснували фонд уже після смерті актора, присвоївши йому його ім’я. Про це повідомляє видання Associated Press.


"У дусі незмінного прагнення Меттью Перрі допомагати іншим людям, які борються з хворобливими залежностями, ми починаємо шлях, щоб вшанувати його спадок, заснувавши Фонд Меттью Перрі, керуючись його власними настановами та досвідом, а також його пристрастю змінити на краще якомога більше життів", — йдеться в заяві фонду.


Зірка серіалу "Друзі" упродовж багатьох років розповідав про свою боротьбу з наркотичною та алкогольною залежністю, навіть написав мемуари "Друзі, коханки і велика халепа".


Засновники благодійної організації розповіли, що передовсім керуватимуться цінностями Перрі. 


"Меттью завжди хотів допомагати іншим людям, які борються з жахливими наркотичними залежностями. Цей фонд стане продовженням його спадщини та духу", — доповнив один із представників.

 


Нагадаємо, що колеги зі ситкому "Друзі" нещодавно опублікували спільну заяву, в якій просять шанувальників дати їм час, щоб звикнутись зі звісткою про смерть близької людини.


Також зазначимо, що поліція розкрила першу інформацію про причини смерті актора.

Автор: Михайло СТОЛЯР

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter