Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Фаршировані макарони “Римські канікули”

Кулінарні рецепти

06 грудня
971

Смачна страва

Фаршировані макарони “Римські канікули”

РЕЦЕПТИ

 

Інгредієнти: 300 г макаронів на кшталт рігатоні (діаметром 10 мм), 300 г м’ясного фаршу, сіль, перець, столова ложка манної крупи, яйце, суміш італійських трав, зелень кропу, цибулина;

(на соус) цибулина, морквина, 2 помідори, столова ложка томатного соусу, 2 ст. л. сметани, столова ложка майонезу, зелень базиліку і петрушки; олія, панірувальні сухарі (для посипання).

 


Приготування. До фаршу додати потерту цибулину, манку, сіль, перець, суміш трав, нарізану зелень кропу, яйце і перемішати. Макарони опустити в підсолений окріп, довести до кипіння і залишити варитися на 5 хвилин. Влити столову ложку олії. Зняти з вогню, каструлю накрити і залишити на 3 хвилини. Потім відкинути макарони на друшляк (вони мають бути недовареними). Залишити склянку відвару. Кожну трубочку начинити фаршем, пропихаючи його тонкою ручкою чайної ложки.
Морквину подрібнити на тертці з великими вічками. Цибулину дрібно порізати. Овочі покласти у сковорідку з олією і обсмажити. Додати нарізані помідори, спеції, пряні трави, томатний соус, сметану і майонез і тушкувати 5 хвилин. Влити трохи відвару з макаронів і перемішати. 
Форму для запікання змастити олією і посипати сухарями. Викласти в неї фаршировані макарони двома шарами (покласти їх навхрест) і залити соусом. Форму поставити в розігріту до 180-ти градусів духовку на 30–40 хвилин. Готову страву прикрасити “квіткою” з помідора, скибочками червоного і жовтого перцю й зеленню петрушки.

 

КУЛІНАРІЯ

Автор: Ірена Загарова

Газета "Дуже смачно"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter