Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Енн Хетеуей розповіла про своє рішення відмовитись від алкоголю

Люди

Марія КАЛУШ
22 липня 11:25
245
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Енн Хетеуей стає красивішою що не день

Енн Хетеуей розповіла про своє рішення відмовитись від алкоголю

Життєві історії

 

 

Енн Хетеуей зараз має вигляд кращий, аніж будь-коли! І хоча частково її неймовірний, нестаріючий вигляд, безсумнівно, пов'язаний зі здоровим, збалансованим харчуванням і суворими тренуваннями, інша частина цього може бути пов'язана з її відмовою від алкоголю.


Подібно до Блейк Лайвлі та Дженніфер Лопес, серед багатьох інших, 41-річна акторка серіалу «Ідея про тебе» є однією з багатьох зірок першої величини, які ведуть тверезий спосіб життя. 
Оскароносна акторка розповіла про своє рішення відмовитися від алкоголю в інтерв'ю для Vanity Fair за березень 2024 року, заявивши, що це було не через залежність, а тому, що вона просто відчула, що це не для неї.


«Я знала, що в глибині душі це не для мене, зізналася амбасадорка Bulgari в пабі. І це було настільки екстремально, що мені довелося сказати: «Але не для мене?». Ні. Якщо у вас алергія на щось або анафілактична реакція на щось, ви не будете з цим сперечатися. Тому я перестала з цим сперечатися».

 


Потім вона пояснювала, наскільки краще почувається після того, як відмовилася від алкоголю. «Мій особистий досвід показує, що все стало значно краще, сказала брюнетка-красуня. «Для мене це було паливо для занурення. А я не люблю поринати. Я вірю в те, що всі інші вип'ють по одній-дві чарки, і до того часу, як усі доп'ють по дві, ви відчуєте, що випили дві чарки, але без похмілля».


Шанувальники зірки фільму «Під замком» уже багато років вихваляють її неймовірну фігуру і нестаріючу зовнішність; і цілком імовірно, що відмова від алкоголю зіграла певну роль у тому, який вигляд вона має сьогодні.


Упродовж останніх місяців у соціальних мережах акторку «Айлін» називають «сучасною Одрі Хепберн», інший фанат назвав її «розкішною», а ще один сказав, що «вона стає все красивішою що не день». «Енн Хетеуей залишається нестаріючою», написав інший шанувальник на X як підпис до фото до і після, а ще хтось назвав її «нестаріючою красунею». Ми не можемо не погодитися!


Джерело: https://www.shefinds.com

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter