Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Енн Хетеуей показала красиву світлину в новому пості в інстаграмі

Люди

Степан ПАВЛІВ
10 жовтня 11:58
136
Джерело: Газета "Життєві історії"

Енн Хетеуей і «Щоденники принцеси»

Енн Хетеуей показала красиву світлину в новому пості в інстаграмі
Хетеуей знову зачарувала фанатів

Життєві історії

 

 

5 жовтня актриса фільму «Диявол носить Prada» поділилася коротким роликом свого вбрання дня. Її «затишний» ансамбль містив вільні чорні спортивні штани, худі в тон і класичну джинсову куртку. Щоб підвищити рівень комфорту, вона взула білі кросівки Adidas.


Аксесуари надали невимушеному вбранню Енн розкішного вигляду. В одній руці мати двох дітей тримала стильну коричневу шкіряну сумку, в іншій квадратні сонцезахисні окуляри та чорну кепку.

Волосся Хетеуей, представниці Bulgari, було заплетене в косички, коли вона позувала в різних ракурсах, щоб продемонструвати свою «фігуру».


Однак це був не просто випадковий пост в інстаграмі; актриса скористалася нагодою нагадати своїм підписникам, що до виборів залишилося близько 30 днів, і не забути зареєструватися.

 


Енн Хетеуей нещодавно підтвердила, що «Щоденники принцеси» готуються до третього запуску. Видання The Hollywood Reporter повідомило, що знімання мають розпочати 2025 року.


В оригінальному фільмі 2001 року та його продовженні 2004 року Міа Термополіс (Енн Хетеуей) перетворилася зі звичайного підлітка з брекетами та окулярами на принцесу, а згодом і королеву вигаданого королівства Женовії.


Наразі Хетеуей є єдиним затвердженим актором третього фільму.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter