Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Емілія Кларк згадує "Гру престолів" та життя після серіалу

Люди

Назар КОЛОДІЙ
16 червня 11:00
629
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Емілія Кларк дала інтерв’ю виданню

Емілія Кларк згадує "Гру престолів" та життя після серіалу

Життєві історії

 

 

37-річна Емілія Кларк, спілкуючись з PEOPLE про своє нове партнерство з Pegasus Distillerie, поділилася думками про свій час у "Грі престолів" та про те, як змінилися її почуття щодо серіалу з плином років.


Вона зіграла роль Дейнеріс Таргарієн у культовому серіалі HBO, який мав значний вплив на її кар'єру. Кларк визнає, що "велике значення" має те, що шанувальники з такою любов'ю ставляться до "Гри престолів", і зізнається, що сама змогла краще оцінити серіал лише після його закінчення.


"Що більше я віддаляюся від "Гри престолів", то більше можу це оцінити,  говорить вона. Коли ти починаєш, то не знаєш, що робиш, не знаєш, що тебе оточує, і не знаєш, у чому береш участь". "Тепер, коли все більше і більше часу минає між тим, як я це робила, то більше я відчуваю, що це було неймовірно особливо", додає Кларк.

 


Під час показу серіалу Кларк отримала чотири номінації на премію "Еммі" за найкращу актрису другого плану в драматичному серіалі, а також безліч інших престижних нагород.


Нещодавно вона заснувала власну продюсерську компанію Magical Thinking Pictures, і цей досвід допоміг їй краще зрозуміти закулісні процеси, що робили "Гру престолів" такою успішною.
"Боже мій, я справді тепер розумію, як робити ковбасу", зі сміхом каже Кларк. Вона визнає, що "іноді" ця робота розчаровує, але це лише підкреслює, наскільки "Гру престолів" можна назвати "блискавкою в пляшці", і як їй пощастило бути частиною цього проєкту.


"Мені просто неймовірно, неймовірно пощастило отримати такий досвід, на 100 відсотків", підсумовує Кларк.


Джерело: https://people.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter