Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Елтон Джон порушив мовчання про нові пісенні концерти

Факти

30 червня
55

Елтон Джон і його кар’єра

Елтон Джон порушив мовчання про нові пісенні концерти

 

 

Легендарний співак і композитор Елтон Джон завершує гастрольну кар'єру, щоб зосередитися на сім'ї. За його словами, в нього немає планів на майбутні тури. Джон завершив свій прощальний тур Farewell Yellow Brick Road у Стокгольмі, Швеція, в липні 2023 року, описавши його глядачам як "52 роки чистої радості".


Елтон Джон підтвердив, що не повернеться до гастролей, посилаючись на бажання бути присутнім у роки становлення своїх дітей.


В інтерв'ю Entertainment Tonight, опублікованому 27 червня, Джон відповів "ні" на запитання про нові тури. Його чоловік, Девід Ферніш, пояснив: "У нас є наші сини, ви знаєте, вони зараз вступають у підлітковий вік". Ферніш додав: "Ми не хочемо нічого пропустити. Ми хочемо бути присутніми при цьому. Я думаю, що це свого роду ключове десятиліття в житті дитини".
У пари двоє спільних синів: Захарій Джексон, 13 років, та Елайджа Джозеф, 11 років.


Довідка. Елтон Джон (справжнє ім'я Реджиналд Кеннет Дуайт) британський співак, композитор, піаніст і автор пісень, який протягом десятиліть посідає одне з перших місць у світі музики. Його кар'єра, що триває понад 50 років, відзначена численними нагородами, рекордними продажами та безсумнівним впливом на популярну культуру.

 


Досягнення: п'ять премій "Ґреммі", п'ять премій "Бріт", дві премії "Оскар", "Золотий глобус", премія "Тоні" та безліч інших нагород. Більш ніж 300 мільйонів проданих альбомів, що робить його одним і найуспішніших музикантів усіх часів.


Джон співпрацював з автором текстів Берні Топіном упродовж усієї своєї кар'єри. Він відомий своїми екстравагантними сценічними костюмами й окулярами. Джон п'ять відкритий гей і активно бореться за права ЛГБТ+.


За оцінками медіа, статки Елтона Джона становлять близько 500 мільйонів доларів США.


Джерело: https://www.the-express.com/

 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter