Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Елізабет Герлі насолоджується відпочинком на Мальдівах

Люди

03 травня
136

Елізабет Герлі із сином

Елізабет Герлі насолоджується відпочинком на Мальдівах

ЗІРКИ STORRISS

 

Елізабет Герлі із сином

 

58-річна Елізабет Герлі продемонструвала свою неймовірну фігуру, насолоджуючись сніданком у воді на Мальдівах.

 

У четвер акторка поділилася на своїй сторінці в інстаграмі подробицями відпочинку на островах. Елізабет приголомшила шанувальників, продемонструвавши свою прекрасну фігуру, лежачи в леопардовому бікіні. Герлі снідала свіжими фруктами, які їй подали на величезному плаваючому підносі у приватному басейні її розкішного помешкання на пляжі.

 

 

Варто зазначити, що 22-річний син кінозірки Деміан нещодавно дебютував як режисер у фільмі «Суворо конфіденційно», в якому його мати закохалася в іншу жінку. Вдалий дебют став приводом для такого розкішного відпочинку сім'ї.

 

Елізабет пояснила, що вона завжди обіцяла Деміану, що зніметься в його першому фільмі. Режисер іще з дитинства ганявся за мамою, знімаючи смішні короткометражки. «Це здавалося природним розвитком наших стосунків. Бути матір’ю-одиначкою самотньої дитини за замовчуванням означало, що ми проводитимемо разом багато часу, хоча він був у школі-інтернаті 10 років»,— каже акторка. 

 

У режисерському дебюті Даміана Елізабет грає матір на ім’я Лілі. Вона вітає друзів своєї доньки у карибському маєтку за рік після таємничої смерті її доньки та чоловіка. Під час подорожі стає відомо про низку таємниць, зокрема любовний роман Лілі з жінкою її доньки.

 

Елізабет Герлі 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Дем'ян ГАЛАС

Газета "Життя. Історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter