Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Ед Ширан заробляє своєю творчістю чимало коштів

Люди

16 жовтня
367

Ед Ширан заробляє своєю творчістю чимало коштів

ЗІРКИ

 

 

32-річний британський поп-співак і автор пісень отримав дохід 2022 року 18,3 мільйона. Компанія Ed Sheeran Ltd заробила 23,6 мільйона фунтів стерлінгів, а прибуток становив 16,3 мільйона фунтів стерлінгів. Величезні доходи співака обкладають податком. Він заплатив вісім мільйонів фунтів стерлінгів податків, повідомляє The Mirror. 


Раніше Ед розповідав, що багатство для нього не має значення, оскільки "мені потрібно небагато, щоб почуватися комфортно, а решта йде на допомогу людям". "Гроші не мають для мене великої цінності. Я більше ціную те, щоб у моїх друзів і в родині все було гаразд", – сказав артист.


Ед Ширан випустив свій сьомий альбом Autumn Variations 29 вересня. Його передостанній альбом Subtract вийшов чотири місяці раніше. Він був відгуком на його горе та депресію після проблем зі здоров’ям його дружини та смерті його друга Джамала Едвардса.


На противагу цьому, в новому альбомі Autumn Variations Ширан звертає увагу на своїх друзів. Він розповідає, що "прагнув показати, як вони і я дивимось разом на цей світ". Музикант пояснив, що восени 2022 року для його друзів усе було спокійно і налагоджено або розпалося і зруйнувалося: "Коли на початку торішнього року я пережив важкі часи, написання пісень допомогло мені зрозуміти свої почуття і змиритися з тим, що відбувається", - розповів Ед.


"Коли я дізнався про різні життєві ситуації моїх друзів, я написав пісні. Більшість пісень стала відповіддю на різні обставини. Я прагнув відтворити те, як вони і я дивилися на світ у той час".
Натхненний Enigma Variations від Елгара, який створив 14 композицій на основі 14 друзів, Ед вирішив зробити щось схоже. Разом із Аароном Десснером вони створили альбом Subtract. "Ми записували нон-стоп, і цей альбом народився в підсумку цього партнерства", - додає співак.


"Я відчуваю, що чудово вловив відчуття осені, і сподіваюся, що новий альбом усім сподобається так само, як і мені».


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

 

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життєві історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter