Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джонні Депп, здається, справді закохався у значно молодшу за себе дівчину

Люди

Марія КАЛУШ
21 липня 12:57
228
Джерело: Газета "Життєві історії"

Джонні Депп і російська модель

Джонні Депп, здається, справді закохався у значно молодшу за себе дівчину

Життєві історії

 

 

Якщо вірити останнім повідомленням, 61-річний виконавець ролі Жанни дю Баррі зараз зустрічається з 29-річною російською моделлю і косметологинею Юлією Власовою; хоча наразі їхні стосунки перебувають на стадії випадкових зв'язків...


Як повідомляють, пара познайомилася через спільних друзів на 55-му Карловарському міжнародному кінофестивалі в серпні 2021 року. За словами джерела видання People, наразі Депп і Власова підтримують «невимушені» стосунки й досі не використовують ярликів «хлопець-дівчина». «Вони бачаться час від часу», повідомило джерело.


Хоча не схоже, що між парою серйозні стосунки, вони все ж проводять багато часу разом і не приховують цього! Згідно з повідомленнями, Юлія поділилася кількома фотографіями з актором «Піратів Карибського моря» на своєму особистому акаунті в інстаграмі, хоча вони були видалені.

 


За даними Daily Mail, Власова назвала Деппа «неймовірно талановитим і натхненним» у підписі до одного зі своїх нині видалених постів в інстаграмі. На іншому знімку вони дуже схожі на пару під час подорожі з лондонського вертолітного порту.


Хто, за чутками, нова дівчина Джонні Деппа?


Як повідомляють, Власова була фіналісткою міжнародного конкурсу краси «Міс Офіс» у Москві. Згідно з її акаунтом в інстаграмі, вона є засновницею студії зачісок та макіяжу She Studio, яка базується в Празі. Як повідомляють, вона родом із Сортіровки в Єкатеринбурзі і проводить багато часу в Празі через свій бізнес, але також, схоже, проводить багато часу у Великобританії. Це, здається, підтверджується, оскільки Депп зараз також живе у Великій Британії.


Хоча вони з Деппом ще дуже далекі від того, щоб дебютувати на червоній доріжці як пара, вони, здається, не приховують своїх стосунків. Власову помітили разом із Деппом і його другом на концерті покійного музиканта Джеффа Бека в липні 2022 року, а також вона поділилася численними фотографіями з актором у своїй Instagram Stories.


Тепер звернімо увагу на різницю у віці. Вона лише на кілька років старша за 25-річну доньку Деппа Лілі-Роуз Депп від Ванесси Параді. Як повідомляють, Депп старший за батька Власової, якому 57 років і який служив у радянській армії.


Джерело: https://www.shefinds.com/ 

 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter