Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джон Бон Джові втомився, проте називає новий альбом гурту найкращим

Факти

Назар КОЛОДІЙ
09 червня 15:30
141
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Джон Бон Джові та новий альбом

Джон Бон Джові втомився, проте називає новий альбом гурту найкращим

Життєві історії

 

 

Бон Джові втомився після довгого просування нового альбому та документального фільму. Він не боїться показувати у своїй музиці вразливість, гнів чи розчарування. Джон усе ще рок-зірка, але відчуває свій вік після 40 років у музичній індустрії.


Гурт Bon Jovi випускає свій 16-й студійний альбом Forever. Їхнє рок-звучання залишається вірним їхній спадщині, не намагаючись відтворити минуле. Вони хочуть розповісти історію про своє життя та подорож у цьому новому альбомі. "Це перевершує мої найсміливіші, найсміливіші, найсміливіші мрії", мовив музикант.


Джон пишається тим, що завжди був чесним і щирим у своїй музиці. Він переніс операцію на голосових зв'язках два роки тому, але зараз відновлюється і готовий далі співати. Бон Джові вдячний за 40 років успіху і не планує зупинятися. Він вірить, що Forever це найкращий альбом гурту нині. "Це неймовірно, навіть для нас, що ми тут, і це надихає нас", мовив співак. "Я не хочу бути ностальгічним і не хочу застрягти в колії", додав він.


Бон Джові продовжив: "Я волію просто жити в правді, ніж потурати вашим колективним схваленням". 


Довідка. Гурт Bon Jovi має п'ять альбомів номер один у Великій Британії та 18 хітів у десятці кращих. Деякі з їхніх найвідоміших пісень Livin' on a Prayer, Bad Medicine та Wanted Dead or Alive.

 

Джерело: https://metro.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter