Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Дженніфер Лопес відмовляється від концертів в окремих містах США

Факти

04 травня
170

Дженніфер Лопес вирушає в тур

Дженніфер Лопес відмовляється від концертів в окремих містах США

 

 

54-річна співачка Дженніфер Лопес наступного місяця вирушає в тур Північною Америкою на підтримку свого дев’ятого студійного альбому This is Me... Now. Залишилися лише лічені тижні, проте співачка зіткнулася з тривожною тенденцією. 

 

Лопес перейменувала свій тур This is Me... Live. Це сталося після того, як інсайдери стверджували, що вона звернулася до Тейлор Свіфт і Мадонни по пораду щодо того, як збільшити продажі. Проте навіть із новим акцентом на своїх найкращих хітах, схоже, їй усе ще важко розв'язати проблему з продажами звичайних місць. VIP-пакети на концерт, вартість яких коливається від 651 до 4198 доларів, також купують дуже повільно. 

 

Тейлор Свіфт

 

Проте є окремі міста, де квитки розпродали. До них належать майбутні шоу Лопес у Ньюарку, Нью-Джерсі, а також канадські Торонто й Монреаль на початку серпня, де заброньовано цілі блоки місць. В інших містах, де раніше було оголошено концерти, квитки глядачам повернули, посилаючись на технічні проблеми. У березні Лопес тихо скасувала сім концертів у Клівленді, Нешвіллі, Ролі, Атланті, Тампі, Новому Орлеані та Г’юстоні з 20 до 31 серпня.

 

Мадонна

 

«Дженніфер спостерігала за успіхами Тейлор Свіфт під час Eras Tour і Мадонни в її турі Celebration. Вони мали надзвичайно успішні тури за останні два роки. Лопес сподівається, що зможе створити щось особливе, що «приведе шанувальників на її концерти», — сказав інсайдер DailyMail. 

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

Автор: Марія КАЛУШ

Газета "Життєві історії"

Прочитайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter