Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Пол Маккартні дивує прихильників його творчості й оголошує нові концерти

Люди

Марія КАЛУШ
18 червня 11:35
198
Джерело: Газета "Життєві історії"

Пол Маккартні в чудовій формі

Пол Маккартні дивує прихильників його творчості й оголошує нові концерти

Життєві історії

 

 

81-річний Сер Пол Маккартні не припиняє дивувати шанувальників невичерпною енергією, оголосивши про чотири концерти у Великій Британії в межах світового туру Got Back.


З грудня 2022 року рок-легенда вже виступав у США, Південній Америці та Австралії. Тепер він повертається на батьківщину вперше з 2022 року, коли очолив фестиваль Гластонбері.


Концерти відбудуться: 1415 грудня Manchester's Co-Op Live, 1819 грудня O2 Arena, Лондон.


"Я радий завершити своє щорічне турне 2024 року у Великій Британії", поділився Маккартні.


Шанувальників чекає незабутнє шоу, адже в сет-листі будуть найкращі хіти із сольної кар'єри Пола, Wings та The Beatles, такі як Hey Jude, Live and Let Die, Band on the Run та Let It Be.

 

 

Виступ Маккартні на Гластонбері 2022 року отримав схвальні відгуки критиків, які назвали його "одним із найкращих концертів усіх часів" та "майстер-класом від найвидатнішого культурного діяча в історії країни".


Звертаючись до X, раніше відомого як Twitter, деякі прокоментували його анонси: "Сер Пол Маккартні планує дати кілька концертів наприкінці року, йому 81 рік, і він усе ще крутиться, він є легендою та національним надбанням".


"Це завжди таке особливе відчуття — грати на рідній землі. Це буде дивовижний кінець року. Налаштовуймося на вечірку. Я не можу дочекатися, щоб побачити вас", написав інший шанувальник.


Після концертів у Великій Британії в жовтні 2024 року Маккартні вирушить у тур до Південної Америки (Уругвай, Аргентина, Чилі, Перу). Він також анонсував концерти у Франції та Іспанії.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/ 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter