Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дженніфер Лопес та Аффлек, імовірно, на межі розриву

Люди

Діана ПЕТРИЧЕНКО
17 травня 10:35
488
Джерело: Газета «Життєві історії»

Дженніфер Лопес з’явилася сама

Дженніфер Лопес та Аффлек, імовірно, на межі розриву

Життєві історії

 

 

Бал Інституту костюма музею «Метрополітен», Met Gala акторка та співачка відвідала без Бена Аффлека. Офіційним виправданням Бена за те, що він пропустив Met Gala, було те, що він був зайнятий на зніманнях «Бухгалтера-2», проте джерело видання каже, що він «вирішив розірвати» свій шлюб зі співачкою.

 

«Зараз він зосереджений на своїй роботі та своїх дітях. Бен уже з'їхав, і їм, можливо, доведеться продати будинок мрії, який вони шукали два роки. Вони ніколи не перестануть любити одне одного, але вона не може його не контролювати, а він не може її змінити. Неможливо, щоб це тривало», — пояснив інформатор.

 

Постійною проблемою у стосунках пари було те, що вони по-різному ставились до уваги: ​​Дженніфер привертала увагу ЗМІ, а Бен уникав цього. У документальному фільмі Джей Ло The Greatest Love Story Never Told зірка зізналася: «Збираючись знову разом, Бен сказав: «Слухай, одна з речей, яких я не хочу, — це стосунки в соціальних мережах». Тоді я начебто зрозуміла, що це нечесно питати. Це схоже на те, що ти збираєшся вийти заміж за капітана корабля і кажеш: «Ну, я не хочу води». Ми намагаємося навчитися йти на компроміс».

Джерело: https://www.intouch

 

 

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter