Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джастін Тімберлейк виступив із концертом після свого несподіваного арешту

Люди

23 червня
182

Джастін Тімберлейк не буде присутнім у суді

Джастін Тімберлейк виступив із концертом після свого несподіваного арешту

ЗІРКИ STORRISS

 

 

Співак Тімберлейк вийшов на сцену в п'ятницю ввечері, щоб дати свій перший живий концерт після арешту за кермування в нетверезому стані (DWI) на Лонг-Айленді, Нью-Йорк, на початку тижня.


21 червня Тімберлейк виступив у United Center в Чикаго. Перед виконанням пісні Selfish він звернувся до публіки з короткою промовою. "Це був важкий тиждень,  зізнався співак. "Я знаю, що мене іноді важко любити, але ви любите мене, і я люблю вас у відповідь". Його слова зустріли бурхливі оплески публіки.


18 червня Тімберлейка зупинили за порушення правил дорожнього руху в Саг-Харборі, Нью-Йорк. Його звинуватили в кермуванні в нетверезому стані, проїзді на червоне світло та в невиконанні вимог розмітки. Співака заарештували, він провів ніч у в'язниці, а потім його відпустили під заставу. Тімберлейк зізнався, що випив мартіні, але відмовився від тесту на алкоголь.


Едвард Берк-молодший, адвокат Тімберлейка, заявив, що захищатиме свого клієнта від цих звинувачень. Він пообіцяв, що "настане час, коли йому буде що сказати".

 


Незважаючи на арешт, Тімберлейк продовжує свій тур. Наступний концерт відбудеться в Медісон Сквер Гарден у Нью-Йорку. Потім тур переїде до Європи, де перший концерт заплановано на 26 липня в Кракові, Польща.


Цього ж дня Тімберлейкові належить з'явитися в суді. Слухання будуть віртуальними, адже на них буде присутній лише адвокат співака.


Джерело: https://people.com/

 

Останні новини. Портал STORRISS

Автор: Назар КОЛОДІЙ

Газета "Життя. Історії"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter