Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Джада Пінкетт-Сміт заявила, що ляпас, який Вілл Сміт дав ведучому "Оскара", врятував шлюб

Факти

Михайло СТОЛЯР
10 грудня 10:20
673
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Сумнозвісний ляпас Вілла на "Оскарі" 2022 року

Джада Пінкетт-Сміт заявила, що ляпас, який Вілл Сміт дав ведучому "Оскара", врятував шлюб

ЗІРКИ

 

Джада Пінкетт-Сміт — американська акторка та письменниця, розповіла, що ляпас, який дав її чоловік ведучому церемонії "Оскар" після образи на її адресу, врятував їхній шлюб. Про це повідомляє видання Daily Mail.


"Після всіх тих років, коли я намагалася зрозуміти, чи піду від Вілла, мені треба був лише цей ляпас, щоби второпати, що я ніколи його не покину. Хто знає, якими були б наші стосунки, якби цього не сталося?" — заявила дружина зірки стрічки "Я — легенда".


2022 року на церемонії вручення премії "Оскар" ведучий події Кріс Рок пожартував про алопецію Джади. Сміт відреагував блискавично, піднявшись на сцену і вдаривши коміка.


"Тепер я називаю це "святим ляпасом", тому що після нього було так багато позитивних речей", — зазначила мама двох дітей, доповнивши, що вона "рада", що була на заході, попри те, що "майже" його пропустила.

 


Варто зазначити, що подружжя разом від 1997 року, проте в жовні, коли Пінкетт-Сміт опублікувала свої мемуари "Гідна", вона розповіла, що насправді де-факто вони розлученні з 2016 року, але офіційно не починали шлюборозлучного процесу.


Нагадаємо, кілька днів тому Вілла помітили із загадковою жінкою в Маямі на заході Art Besel, який організував Леонардо Ді Капріо.


Також доповнимо, раніше актор повідомив про те, що повернеться до ролі вірусолога у "Я — легенда" після 15 років паузи. Другу частину вже готують, а партнером на знімальному майданчику стане Майкл Б. Джордан.

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter