Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Вілл Сміт підтвердив, що знову повернеться до "Я — легенда"

Факти

Михайло СТОЛЯР
05 грудня 10:40
534
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Зіграє разом із Майклом Б. Джорданом

Вілл Сміт підтвердив, що знову повернеться до "Я — легенда"

ЗІРКИ

 

Вілл Сміт — американський актор, заявив, що "Я — легенду-2" все ж зніматимуть, і він повернеться до своєї ролі після понад 15 років паузи. Про це повідомляє видання Marca.


Культовий актор, який знявся в першому фільмі, планує зніматися у сиквелі. Цим він поділився на Міжнародному кінофестивалі Red Sea в Саудівській Аравії, зазначивши, що разом із ним буде Майкл Б. Джордан.


"Зовсім скоро у мене зустріч із Майклом Б. Джорданом. Сценарій майже готовий. Напевно, я даю занадто багато інформації…" — розповів Вілл.


Сміт також пояснив, що його герой Роберт Невілл, найімовірніше, виживе після закінчення першої частини. До речі, в "Я — легенда" 2007 року є два фінали: один, який побачила більшість, а інший — у режисерській версії. Як відомо, продовження опиратиметься саме на другий варіант.

 


"У театральній версії мій персонаж гине, але на DVD є альтернативна кінцівка, де йому вдається вижити. Ми маємо намір річард дослідити цю версію. Я не можу сказати вам більше, але в ній є Майкл Б. Джордан", — доповнив він.


Варто зазначити, оригінальний фільм є адаптацією однойменної книжки Ричарда Метісона 1954 року.


Нагадаємо також, що на цьому ж кінофестивалі в Саудівській Аравії Вілл Сміт зізнався, що скоїв у своєму житті забагато помилок.

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter