Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Вілла Сміта помітили із загадковою жінкою

Факти

Михайло СТОЛЯР
09 грудня 12:44
731
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Зірка фільму "Я — легенда" прогулявся з таємничою супутницею

Вілла Сміта помітили із загадковою жінкою

ЗІРКИ

 

Вілл Сміт — американський актор, прогулявся з таємничою жінкою в Маямі, де відбувається захід Art Basel, який організував Леонардо Ді Капріо. Про це повідомляє видання Daily Mail.


За словами свідків, володар премії "Оскар" вийшов із міжнародного ярмарку мистецтва з невідомою жінкою, перш ніж вони разом покинули це місце в лімузині. 


Пізніше Сміта помітили з жінкою та іншими друзями у знаменитій піцерії Lucali, яка є улюбленою Jay-Z і Beyonce.


Пара була одягнена в повсякденний одяг. Вілл обрав смугасте поло, штани карго, його знайома була в простій футболці та синіх джинсах.

 

 


Їхня поява відбулась після того, як актор нещодавно зізнався, що зробив "багато помилок" на тлі проблем у своєму шлюбі із Джадою Пінкетт-Сміт, яка кілька місяців тому зізналась, що вони де-факто розлучені ще від 2016 року, проте офіційно не розривали шлюбу.


Нагадаємо також, не так давно Вілл офіційно підтвердив на Міжнародному кінофестивалі Red Sea в Саудівській Аравії, що повернеться до своєї ролі Роберта Невілла у продовженні фільму "Я — легенда". Крім того, він доповнив, що, найімовірніше, у другій частині також з’явиться Майкл Б. Джордан.

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter