Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Другі страви: Карпачо з тунця

Другі страви

Ольга Олійник
23 травня 23:08
169
Джерело: Газета "Дуже смачно!"

Кулінарія. Рибна смачна страва

Другі страви: Карпачо з тунця

Другі страви – це м'ясо, риба, гриби, картопля, рис, каші, овочі тощо

 

Інгредієнти: 

 

150 г тунця, 20 г соусу до тунця, 30 г пармезану, 20 г грейпфрута, 15 г лимона, 2 г базиліку, 20 г листя салату, сіль, перець до смаку.

 


Приготування.

 

Охолоджене філе червоного тунця очистити від плівок, ретельно промити й обсушити. Згорнути його рулетом, загорнути у харчову плівку і покласти в морозильну камеру щонайменше на 6 годин. 
Грейпфрут почистити від шкірки та плівок, вийняти з нього кісточки. Листя салату перебрати, промити й обсушити. Сир натерти. Деко застелити пергаментним папером. Висипати на нього потертий пармезан і розрівняти, сформувавши квадрат, трикутник чи коло. Шар має бути завтовшки не більш аніж 3–5 мм. поставити запікатися в розігріту до 120-ти градусів духовку до утворення золотавої скоринки. Сирний корж охолодити й відділити від пергаменту.
Широку круглу тарілку змастити соусом до тунця, посолити і поперчити. Заморожене м’ясо нарізати тонкими скибочками, викласти на тарілку, а зверху полити соусом. Поставити в тепле місце, щоб тунець розморозився. На скибочки риби викласти листя салату. Подавати зі сирним коржем, прикрасивши його скибочками лимона. 

Смачно і корисно!

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter