Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Другі страви: Риба у виноградному листі «Сонячне гроно»

Другі страви

23 червня
88

Смачна страва

Другі страви: Риба у виноградному листі «Сонячне гроно»

Другі страви – це м'ясо, риба, гриби, картопля, рис, каші, овочі тощо

 

Інгредієнти: 

 

500 г рибного філе (тилапії, окуня, мерлузи або пангасіуса), 10 виноградних листків (узимку можна використовувати консервоване листя), 200 г великого білого винограду, гроно синього винограду, 100 г потертого сиру, 200 г батона, сіль, мелений перець, мускатний горіх, приправа до риби, 100 мл оливкової олії, лимон.

 


Приготування.

 

Філе помити, посолити, поперчити, посипати мускатним горіхом та приправою. Порізати його порційними шматками і полити оливковою олією. Виноградне листя опустити в окріп і поварити 5 хвилин. Ягоди білого винограду нарізати кружальцями та вийняти з них кісточки. Батон покришити і з’єднати з потертим сиром. 
На шматок фольги покласти великий виноградний листок або два менших (краї листків накласти один на одного). На листя викласти 2 ст. л. хлібно-сирної суміші та столову ложку винограду, а зверху – шматочок риби. Листок скласти конвертом, полити оливковою олією і загорнути у фольгу. Всі конвертики у фользі перекласти у форму. Запікати в духовці впродовж 30-ти хвилин. Злегка остудити і зняти фольгу. Виноградні конвертики викласти в таріль, прикрасити ягодами синього та білого винограду і шматочками лимона. Це коронна страва!

Смачного!

Автор: Ірена Загарова

Газета "Дуже смачно!"

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Читати Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter