Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Дрейк поділився спільними фотографіями зі своїм сином

Люди

Богдана СВІТЕНКО
15 жовтня 16:00
67
Джерело: Газета "Життєві історії"

Дрейк святкує семиріччя сина

Дрейк поділився спільними фотографіями зі своїм сином
Дрейк і його дитина

Життєві історії

 

 

Канадський репер Дрейк, справжнє ім’я якого — Обрі Дрейк Грем, відсвяткував сьомий день народження свого світловолосого та кучерявого сина Адоніса.

 

 

За декілька днів після того, як його синові виповнилося сім років, він опублікував у своєму інстаграмі фотографії, на яких вони разом позують на вечірці з нагоди дня народження маленького хлопчика. Вечірка була в тематиці культового американського мультсеріалу «Губка Боб Квадратні Штани». У підписі до їхніх спільних фотографій 37-річний репер написав: «Великий Дон».

 

Дрейк ділить свого сина з французькою художницею та колишньою акторкою фільмів для дорослих Софі Брюссо. Чоловік довго не визнавав своє батьківство, а згодом приховував існування свого сина. Сьогодні Адоніс проживає з матір'ю у Франції та відвідує батька в Лос-Анджелесі та Торонто. 2023 року вийшла дебютна реп-пісня тоді ще шестирічного Адоніса під назвою My Man Freestyle. Окрім музичної композиції, батько опублікував і кліп, у якому його син очолює баскетбольну команду. В кінці кліпу з’являється і сам Дрейк.

 

Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter