Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Девід Бекхем продемонстрував, як він дбає про дружину

Люди

Назар КОЛОДІЙ
27 березня 09:48
125
Джерело: Газета "Життєві історії"

Зіркове подружжя

Девід Бекхем продемонстрував, як він дбає про дружину

Життєві історії

 

 

Девід Бекхем подарував нещодавно дружині велосипед KneeRover, призначений для того, щоб вона не навантажувала праву ногу. Девід прагне, щоб Вікторія швидше вилікувалась і була у формі до 17 квітня – дня її народження.


На відео, опублікованому в інстаграмі, Вікторія Бекхем випробовує свій новий колінний самокат. Друзі колишньої Spice Girls кажуть, що вона щаслива від велосипеда, який Девід подарував їй незабаром після того, як вони приїхали в Маямі.

 

 

Коли Вікторії Бекхем виповнилося 30, подарунок її чоловіка Девіда був типово розкішним каблучка з рожевим діамантом овальної огранки вартістю мільйон фунтів. Кажуть, що на її 40-річчя він придбав діамантовий браслет вартістю 50 000 фунтів. Що подарує Девід на 50-річчя?


Нагадаємо: колишня Spice Girl цього року на День святого Валентина зламала ногу після того, як упала в тренажерному залі. Вікторія не гаяла часу, поділившись зі своїми 32 мільйонами підписників в інстаграмі відео, на якому 48-річний Девід встановлює скутер. «Добре, Девід купив мені велосипед, щоб спробувати зберегти мою ногу, яка довго заживає», — сказала вона. Згодом Вікторія додала: «Найкращий подарунок, який коли-небудь купував мені мій чоловік!!!»


Родина Бекхемів визнала цю покупку дуже потішною. Демонструючи своє злісне почуття гумору, Вікторія порівняла себе з героїнею Бенідорму Медж Харві –  зіркою комедії ITV, яка вже старіє і човгає на скутері.


Останніми тижнями її помічали, як вона шкутильгає на милицях. Хоч друзі кажуть, що вона «дуже спокійно» переносить травму, вони також кажуть, що вона сповнена рішучості мати якнайкращий вигляд до свого 50-річчя. 


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter