Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Деніел Редкліфф завітав на шоу Стефана Колберта й заспівав із друзями

Люди

Марія КАЛУШ
22 травня 10:55
55
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Деніел Редкліфф і його друзі

Деніел Редкліфф завітав на шоу Стефана Колберта й заспівав із друзями

Життєві історії

 

Актор Гаррі Поттера Редкліфф вирізнявся в темно-синьому піджаку та штанах, коли прибув на шоу Стефана Колберта в Нью-Йорку. Актор одягнувся, щоб вразити всіх. Костюм він поєднав із білою сорочкою з відкритим коміром і чорними туфлями.


Зірка Гаррі Поттера з'явився на токшоу CBS, щоб виконати пісню зі своєї бродвейської вистави-мюзиклу. До Даніеля на сцені долучилися його колеги Джонатан Грофф і Ліндсі Мендес, які співали пісню «Давніх друзів» наживо.

 


Мюзикл отримав схвальні відгуки і побив рекорди касових зборів. Дебют мюзиклу відбувся 1981 року. Мюзикл заснований на однойменній п’єсі 1934 року Джорджа С. Кауфмана та Мозеса Харта, розповідає про життя трьох друзів: Франкліна Шепарда (Грофф), Чарлі Крінгаса (Редкліфф) і Мері Флінн (Мендес) упродовж 20 років.


Деніел раніше говорив про свою головну роль у виставі на Бродвеї: «Це була важлива частина мого життя та кар’єри. Це було першим місцем, де я відчув, що можу стати актором, а не лише Гаррі Поттером».


Подія відбулась після того, як Ліндсі залучила Деніела та Джонатана до своєї весільної церемонії минулого місяця. Актриса вийшла заміж за актора Дж. Алекса Брінсона, з яким познайомилася під час роботи над фільмом «Усі». Деніел був охоронцем каблучок, а Джонатан грав роль весільного офіцера.


Джерело: https://www.dailymail.co.uk/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії за 1 грн.
Життєві історії на Storriss
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter