Напишіть свій мейл, щоб створити акаунт

Використайте вісім малих або великих літер і додайте будь-який один символ

Передплатити

Демі Мур на обкладинці вересневого випуску журналу Interview Magazine

Факти

Степан СЕМКІВ
03 вересня 15:08
125
Джерело: Газета "Життя. Історії"

Демі Мур розповідає про свій новий фільм

Демі Мур на обкладинці вересневого випуску журналу Interview Magazine
Зіркова актриса знову на висоті

Життєві історії

 

 

Зіркова акторка Демі Мур, здається, може все, адже вона продемонструвала свою неймовірну фігуру й одночасно прорекламувала новий фільм, з'явившись у вересневому номері журналу Interview. 


61-річна нестаріюча актриса вже привертала увагу своїми знімками з відпустки впродовж останніх кількох місяців; і шанувальники побачать її значно більше завдяки новому фільму «Субстанція». 


У фільмі «Субстанція» випускниця «Привида» грає роль жінки, яка вводить собі неперевірений наркотик, щоб мати молодший вигляд, а її перероджену особу грає Маргарет Квеллі. Втім, самій Демі вочевидь не потрібно вдаватися до таких крайніх заходів, щоб бути молодою і красивою, що довели її зображення на обкладинці Interview та редакційні знімки, а також нещодавні виходи на червону доріжку.


На обкладинці Interview Демі Мур одягнена в розкішну чорну сукню з довгими рукавами від Bottega Veneta, а на знімку в лютуватій позі за кліткою. У редакційній статті Демі позує у ще більш модних речах, серед яких гірчично-жовта сукня Gucci, сукня великого розміру Schiaparelli Couture та наш улюблений прозорий боді з глибоким декольте, спідниця і пояс у тон.

 


Випускниця G.I. Jane розповіла журналу, що «Субстанція» це «унікальний спосіб дослідити проблему старіння, суспільної обумовленості, того, що я також вважаю тиском ідеалізованої жінки, на який ми, жінки, купилися».


Вона додала: «В основі цього фільму лежить те, що ми робимо із собою, і мені сподобалося, що він проілюстрований у такий фізичний спосіб показуючи насильство, яке ми чинимо з нашими думками, як ми нападаємо на себе і спотворюємо речі».


«Є велика сила в усвідомленні того, що те, що ми робимо із собою це вибір, і ми можемо зробити інший вибір, мовила мама трьох дітей, додавши: Для тих, хто цього не робить, є змога зробити інший вибір. А для тих, хто не шукає такого глибокого послання, це просто розвага».

 

Фільм виходить у прокат 20 вересня.


Джерело: https://www.shefinds.com/

 

Історії з життя

Читайте усі приховані історії з життя за 1 грн
Життєві історії онлайн
Ви вже є предплатником?

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter